Toggle Nav
Winkelwagen

Lola

Helpdesk

Hoe kunnen we jou helpen?

Producten 1-24 van 85

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 85

per pagina

Lola tafelzeil kopen? Onze Lola tafelzeil collectie met zijn leuke prints en mooie kleurcombinaties past op elke tafel in je woning of  tuin. De hippe prints brengen een meer waarde aan je tafel en creëren een leuke sfeer in huis. TafelzeilOpMaat heeft in zijn assortiment dan ook heel de collectie opgenomen zo kunnen wij elke wens van de klant vervullen. Alle afmetingen en kleuren combinaties zijn mogelijk bij TafelzeilOpMaat. 

Lola tafelzeil kopen doe je bij een vakman.

Het Lola tafelzeil dat wij je aanbieden is van uitstekende kwaliteit en is volledig geproduceerd in Europa. Het voldoet dan ook aan alle strenge eisen van de Europese regelgeving. Het Lola tafelzeil heeft aan de onderzijde een dun laagje niet geweven textiel. De bovenste laag bestaat uit PVC met een extra laag polypropyleen. Dit tafelzeil is geschikt voor zowel ronde tafels en rechthoekige tafels als voor tafels met afgeronde hoeken. Ook is dit tafelzeil makkelijk proper te maken met een sponsje of doek. De achterkant van het tafelzeil kan je lichtjes strijken om eventuele plooien en kreuken te verwijderen. De tafelzeilen van Lola zien er niet enkel mooi uit maar ze zijn ook zeer efficiënt en makkelijk in onderhoud!

Lola tafelzeil in alle maten en vormen!

 Aan een nieuw Lola tafelzeil toe? Dan biedt TafelzeilOpMaat de oplossing, voor elke tafel is er een Lola tafelzeil. Wij kunnen elke vorm hier klaar krijgen en maken jouw Lola tafelzeil op maat. Wij versnijden zowel in lengte als in breedte en voorzien je ronde of ovale tafelzeil in contour. Heb je meerdere tafels en wens je Lola tafelzeil zelf te snijden dan is een tafelzeil op rol iets voor jouw. Contacteer ons hier voor info@tafelzeilopmaat.be en geniet van 10% korting. Bestel nu je tafelzeil bij TafelzeilOpMaat, makkelijk toch! De afmetingen die je kiest zijn de afmetingen van het tafelzeil zoals het zal worden afgesneden. Er wordt dus geen overslag of extra marge meegerekend. Als je bijvoorbeeld een tafel hebt die 2 meter lang op 1 meter breed is en je wil bovendien een overslag van 20 cm langs alle zijden. Dan kies je best voor een tafelzeil van 2,4 meter lang en 1,4 meter breed. Je kan bij ons kiezen tussen 3 vormen rechthoekig, rond en met afgeronde hoeken. Een rechthoekig wordt netjes recht afgesneden op de gewenste afmetingen. Als je kiest voor een rond tafelzeil, dien je enkel de diameter in te geven van het tafelzeil dat je wil ontvangen. Bij een tafelzeil met afgeronde hoeken vul je de gewenste afmetingen in en wij ronden de hoeken volgens een symmetrische cirkel mooi af.