Toggle Nav
Winkelwagen

Captain Cook

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een Captain Cook tafelzeil? TafelzeilOpMaat heeft een splinternieuwe collectie van Captain Cook tafelzeilen die gegarandeerd leven brengen in je woning of tuin. De levendige prints zorgen voor een hele nieuwe look in je interieur of op je terras. De Captain Cook tafelzeilen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, speciaal om aan ieders wensen te voldoen. Bescherm jouw tafel op een leuke manier voor lange tijd!

Captain Cook tafelzeil kopen doe je bij een specialist

TafelzeilOpMaat weet graag van waar zijn producten komen en gaat alleen voor de beste kwaliteit. Captain Cook is een kwaliteitsvol plastic tafelzeil dat in Europa geproduceerd wordt en voldoet dan ook aan alle strenge eisen van de Europese regelgeving. Aan de onderzijde van het tafelzeil is er een dun laagje niet geweven textiel te vinden. De bovenste laag bestaat uit PVC met een extra laag polypropyleen. Hierdoor is het makkelijk in onderhoud en is jouw Captain Cook tafelzeil in een mum van tijd schoongeveegd met een spons of vochtig doek. De achterkant van het tafelzeil kan je lichtjes strijken om eventuele plooien en kreuken te verwijderen. Met een tafelzeil van Captain Cook heb je nog jarenlang plezier van jouw tafel.

Captain Cook tafelzeil op maat van jouw tafel

Heeft jouw oude tafelzeil zijn beste tijd gehad? Geen probleem, bij TafelzeilOpMaat hebben we elk tafelzeil op jouw maat. We snijden zowel in de breedte als in de lengte en maken elke vorm precies op maat. De afmetingen die je kiest, zijn de afmetingen van het tafelzeil zoals het zal worden afgesneden. Er wordt dus geen overslag of extra marge meegerekend. Als je bijvoorbeeld een tafel hebt die 2 meter lang op 1 meter breed is en je wil bovendien een overslag van 20 cm langs alle zijden, dan kies je best voor een tafelzeil van 2,4 meter lang en 1,4 meter breed. Een rechthoekig, afgerond of rond tafelzeil zijn de vormen waaruit je kan kiezen. Een rechthoekig formaat wordt netjes recht afgesneden op de gewenste afmetingen. Als je kiest voor een rond tafelzeil, dien je enkel de diameter in te geven van het tafelzeil dat je wilt ontvangen. Bij een tafelzeil met afgeronde hoeken vul je de gewenste afmetingen in en wij ronden de hoeken volgens een symmetrische cirkel mooi af. Wij garanderen 100% kwaliteit op jouw maat. Zoek je naar een tafelzeil op rol om zelf af te snijden? Twijfel dan niet en contacteer TafelzeilOpMaat!

Kunnen we jou helpen?